Infrawest aroma... voor uw volledig welzijn!

Aroma therapie, etherische oliën...

Hieronder vindt u de verschillende oliën van de Infrawest aromatherapie. Deze oliën zullen u extra helpen tijdens uw infraroodsessie en zullen ervoor zorgen dat uw lichaam en geest weer in balans worden gebracht. Contacteer ons gerust voor supplementaire uitleg of breng een bezoek in onze infraroodshop te Kuurne.

infra aroma1infra aroma2infra aroma3infra aroma4

French Lavender
Lavendula vera, Lavendula Hybrida. Geeft een ontspannende werking. Goed om te gebruiken in de avonduren brengt rust in het hoofd en laat je goed inslapen. 

Chinees Eucalyptus
Eucalyptus Globulus. Bevorderd de concentratie, vitaliseert en stimmuleerd het immuumsysteem. Goed bij griep en verkoudheid. Geeft ook het saunagevoel. 

Citrus Delight
Citrus Aurantium, Citrus Limonum, Citrus paradise. Geeft een blij gevoel en werkt opwekkend bij een slecht humeur. De citroen in deze spray. Bevorderd de concentratie bijkomend effect is dat deze combinatie gunstig inwerkt op het reinigende vermogen van het lichaam en maakt vrolijk . 

Angel Dreams
Citrus aurantium, lavendula hybrid, polianthes tuberose. Een heerlijke geur waar je mee kan weg dromen. Door de lavendel is deze spray geschikt om in de avond uren te gebruiken . Ontspannend wegdromen

Country Garden
Lavendula verea, citrus aurantium van amara, Citrus Paradisi, Chempaka. In een tuin van vers en rijp fruit, samen met de heerlijke fris zoete geur van lavendel en Chempaka maakt deze combinatie van essentiële oliën een streling voor je zintuigen. 

Garden Mint
Menthe aquarica, Menthe piperita, Menthe avensis. Een milde munt die geschikt is voor jong en oud. Lekker verfrissend en geschikt om te gebruiken als een oppeppeper. Brengt lichaam en geest weer tot leven. 

Midnight Rose
Aniba Roseodora, Cymbopogon Martinii, citrus paradise, Palergonium Graveolens, Citrus Aurantium var Amara. Een zwoele en zoete geur. Laat je meevoeren en genieten van deze zintuig-prikkelende compositie. Je zal je voelen als in een Arabisch spookje. 

Mistic Forest
Abies Alba, Pinus Magnus, Rosemarinus off, Sylvestrus, Vetiveria Zizanioides. Diepe geuren van harsen uit verschillende naaldbomen. Deze geur wordt vooral door mannen zeer gewaardeerd. Werkt reinigend op het lichaam en geest . Je voelt u als herboren.

Energizing Bomb
Rosemainus off, eucalyptus globules , menthe citrate, Cymbopogon Nardus. Ben je aan het einde van je latijn en heb nog verplichtingen? Neem dan een heerlijke sauna met deze opwekkende en oppepperende mix. Ook als goed begin van de dag, het verhoogd het concentratie vermogen , helpt bij hoofdpijn en verkoudheden. 

Dreamtime
Lavendula vera, anthemis noilis, citrus eticulata, salvia scarea. Een speciale mix voor de allerkleinsten onder ons. Met ingrediënten zoals kamillen en lavendel. Deze olie helpt om kinderen rustig te laten slapen zonder enge domen en is ook zeer geschikt voor mensen die bang zijn in het donker. 

Children’s Joy
Citrus Aurantium,Citrus Reticulata bio, Illicum Verum. Een heerlijk en speelse olie voor iedereen. De zoete geur van anijs maakt iedereen vrolijk. 

Warming Grace
Mentha Piperita, Eugenia caryophulata, zingiber officinalis, Pogestemon cablin. Ben je tot op het bod koud geworden, is er een griep op komst en voel je je echt slecht? Neem dan een heerlijke infraroodsessie met warming grace. De verwarmende oliën zorgen voor een diepe verwarming van heel je lichaam. 

Cold and flue Emedy
Melaleuca Afternifolia, Thymus vulgaris, Eucalyptus globules, Menthe piperita. Ziek, verkouden, griep, hoofdpijn, pijnlijke spieren en gewrichten? In de infraroodcabine met deze opkikker van een olie is de oplossing! De gekozen oliën zorgen stuk voor stuk voor het aanzetten van het immuunsysteem. Je voelt je snel weer de oude! 

Moonflower
Rozemarinus officinalis, mentitation mix DGL. Een mistieke geur die je heerlijk laat ontspannen. Gewoon omdat je de geur lekker vind. 

Love Spell
Lavendula Hybrida, jaminum officinalis, citrus paradise, Amyris balsamifera, cananga odorata. Deze geur verleidt je met deze geweldige en zinneprikkelende geur. Laat je meevoeren op de zoete geuren van jasmijk en Ylang-Ylang.

Rosegarden
Aniba roseodora, palergonium graveolens, cymbopogon martini. Een lieve en zoete geur die je doet denken aan een rozentuin. Deze combinatie is heel geschikt voor vrouwen die last hebben van PMS of menopauze klachten. 

Breeze
Rozemarinus officinalis, eucalyptus globules, menthe citrata. Een frisse wind door lichaam en ziel als je je overgeeft aan deze pittige geur. Een waren sauna ervaring die zorgt voor een super schoon gevoel.

Onze etherische oliën... de aromatherapie voor uw welzijn !