Waarom is een infraroodtherapie aanbevolen ?

De boosdoeners zitten overal...

De boosdoeners zitten overal; in onze voeding, in de lucht die we inademen, in onze huizen, in het water dat we drinken. Onze leefomgeving is behoorlijk ongezond en vol stress en drukte!

We krijgen al die schadelijke elementen met mondjesmaat binnen, maar ze blijven wel in ons lichaam zitten. Het is dan ook niet verwonderlijk dat we aan zoveel kwalen lijden, dat steeds meer mensen ademhalingsproblemen en allergie- verschijnselen hebben en dat heel wat echtparen met fertiliteitsproblemen kampen.

infra waarominfra waarom2

Rugklachten, artrose, huidproblemen, cellulitis, slapeloosheid...

Bij mensen die last hebben van rugklachten, met artrose, of simpelweg met pijn van elke aard wordt onmiddellijk de deugdzaamheid ervaren. Door de warmte worden de spieren soepel. Uw nek en schouders gaan volledig ontspannen. Het regelmatig gebruik van onze infrarood sauna zullen uw spierspasma verminderen of zelfs doen verdwijnen. Ook de pijn wordt verlicht en fracturen helen veel sneller.

Een infrarood behandeling helpt ook bij een whisplash, rugpijn, artritis, reuma, stijfheid in de schouders enz... Infrarood helpt ook bij wordt slapeloosheid, menstruatiepijn, maag- en darmklachten...

Een infraroodsessie is ook een weldaad voor de huid. Porien vernauwen, littekens vervagen en uw huid ziet er jonger en frisser uit. Voor mensen met cellulitis of met huidproblemen zoals psoriasis, eczeem of acne kan een de Infrawest infraroodtherapie een verademing zijn, of beter nog zal een verademing zijn!

De enige bewezen methode om de schadelijkste afvalstoffen uit het lichaam te verwijderen is een infraroodbehandeling. Dit alles kan men opfleuren door een geurtje naar eigen keuze toe te voegen in onze verdamper. Denk hierbij aan lavendel, eucalyptus, pepermunt, citroen...

Zo dragen onze infraroodcabines hun steentje bij in de wellness van de mensen!