Modellen

Infrawest de perfecte infraroodcabine...

De infraroodcabines van Infrawest zijn ontworpen met de perfecte infraroodtechnologie. Onze infraroodcabines zijn gemaakt in de juiste houtsoort, de beste stukken uit de Canadese ceder. De infraroodcabines zijn op de juiste manier afgewerkt, daardoor wordt barsten en buigen door de sterke temperatuurschommelingen vermeden. Het is bovendien ook mooi en geurig hout met een fijne textuur en zeer duurzaam. Dit hout geeft door het natuurlijke oliegehalte een bescherming tegen schimmelvorming en insecten.

Uitrusting en onderhoud van de Infrawest infraroodcabine... 

Onze cabines zijn uitgerust met radio/cd ipod aansluiting of radio dvd speler. Dit om naar uw favoriete muziek te luisteren terwijl u lichaam aan uw gezondheid werkt. Onze cabines zijn allemaal uitgerust met de beste stralingselementen voor het beste resultaat. Men kan de frisse lucht zelf regelen dankzij het regelbare verluchtingssysteem. De infraroodcabines zijn ook voorzien van een sterrenhemel en een handig besturingspaneel. U mag ook gerust de deur van de infraroodcabine op een kier laten staan wat de stralingswaarde op het lichaam niet beïnvloed.

Onderhoud van de binnenkant gebeurt best met een vochtige doek zonder detergent. Wat ook heel belangrijk is: leg altijd een handdoek op de zitbank dit zorgt dan meteen voor een volledige hygiëne en geen vochtringen in het hout.

Plaatsing of montage van de infraroodcabine...

Al onze cabines zijn zeer gemakkelijk te monteren of demonteren dankzij ons kliksysteem er is niets van bevestigingen te bespeuren op de “Infrawest” infraroodcabine wat de mooiheid ten voordele komt. Al onze infraroodcabine zijn volkomen veilig en kindvriendelijk en er is geen gereedschap nodig om een infraroodcabine van “Infrawest” te plaatsen. Trouwens...geen paniek! Indien u dat wenst plaatsen wij deze ook voor u en dit in ongeveer een half uur!

De ecologische infraroodcabine wordt aangesloten op een eenvoudig stopcontact dit zorgt dan ook meteen voor het extra laag verbruik en geen speciale infrastructuur zoals 380 volt!